Ngarep > Produk > Mesin Packing Candy > Mesin Pembungkus Susunan Otomatis
Mesin Pembungkus Susunan Otomatis

Mesin Pembungkus Susunan Otomatis

Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo Mesin Kemasan Susunan Otomatis, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Mesin Kemasan Susunan Otomatis. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Aplikasi:

Cocog kanggo kemasan bantal saka permukaan sing rapuh lan produk sing rawan. Kayata Coklat, kue, Wafer, Puffing panganan, kue beras, Cookies, gulungan Swiss, karamel ngruwat, Shaqima, Nougat Bar, Candy floss lan permen jinis liyane lan produk enrobing, etc.

1. Mesin Pembungkus Susunan Otomatis nganggo sistem kontrol layar tutul servo lengkap, struktur transmisi sing sederhana, Tingkat kegagalan sing sithik, gangguan sing sithik, operasi sing lancar lan operasi sing gampang dll.

2. Bisa disambungake karo baris produksi kanggo nyadari baris produksi otomatis lengkap. Ngapikake efisiensi produksi lan biaya murah.

3.The mesin dilengkapi film otomatis muter chaining kang bisa entuk non-stop panggantos packing film kanggo nambah efficiency produksi.

4.Ijol-ijolan sabuk kurang alat kanggo ngresiki kanthi cepet lan gampang. Tray crumb sing bisa dicopot ing sangisore sabuk kanggo ngresiki lan perawatan sing gampang.

5. Sistem pelacakan materi otomatis, tingkat pengepakan 100%, ora ana kemasan kosong

Rincian Teknis

Model mesin: JY-L1000-4

Kecepatan packing: 50-1200 packs / menit;

Dimensi Produk: 15-200 (Panjang) X15-60 (Jembar) X5-30 (Dhuwur) mm

Total bobot: 3500kg

Total daya: 9. 5kw

Sumber daya: 220V; 50HZ;

Siji baris produksi karo papat mesin packing lan specifications ditempelake kanggo siji mesin packing. Cathetan: yen ana syarat khusus ing spesifikasi, kita bisa nindakake desain khusus.

Kita bisa nindakake desain selaras miturut produk customer lan dikarepake marketing.

MESIN JUNYW

 

Model

YLDZ-1200-V

Kacepetan

50-1200pcs / min adhedhasar siji stasiun pengepakan

Packing Ukuran

Dawane: 15-200mm

Jembar: 15-60mm

Dhuwur: 5-30mm

Bahan

Opp+Cpp Pet+Cpp lan macem-macem jinis

film komposit, aluminium foil etc.

Tegangan

380V 50Hz

daya

8,5 kw

ukuran

8700X1150X1800mm

Bobot

3500kg




Hot Tags: Mesin Pembungkus Susunan Otomatis, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Ing Simpenan, Tuku, Disesuaikan, Massal, Sampel Gratis, Merk

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept