Ngarep > Produk > Mesin Packing Candy > Mesin Kemasan Pakan Swash Plate Otomatis
Mesin Kemasan Pakan Swash Plate Otomatis

Mesin Kemasan Pakan Swash Plate Otomatis

Minangka produsen Mesin Pembungkus Makan Piring Swash Otomatis profesional, sampeyan bisa yakin tuku Mesin Pembungkus Makan Piring Swash Otomatis saka pabrik kita lan bakal menehi layanan sawise adol sing paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mesin Kemasan Pakan Swash Plate Otomatis Pambuka:


Cocog kanggo kemasan bantal produk wangun biasa kayata roti beras, coklat oat, gulungan endhog, biskuit, produk puffed, nougat, halva, marshmallow, lsp.

1. Otomatis Swash Plate Feeding Packaging Machine adopts majeng full-servo sistem kontrol layar tutul, kang nduweni karakteristik struktur transmisi prasaja, tingkat Gagal kurang, gangguan kurang, operasi stabil lan operasi prasaja.

2. Bisa disambungake karo baris produksi kanggo mujudake baris produksi kanthi otomatis. Ngapikake efisiensi produksi lan nyuda biaya.

3. Otomatis Swash Plate Feeding Packaging Machine dilengkapi karo film nduwurke tumpukan chain otomatis, kang bisa éling panggantos non-stop saka film packaging lan nambah efficiency produksi.

4. Panggantos sabuk tanpa alat, reresik kanthi cepet lan gampang. Tray crumb sing bisa dicopot ing sabuk kanggo ngresiki lan pangopènan sing gampang.

5. Sistem pelacakan materi otomatis, tingkat pengepakan 100%, ora ana kemasan kosong

6. mesin iki adopts tray dipakani éling dipakani otomatis.

Model

YLDZ-800

Kacepetan

50-800pcs / min adhedhasar siji stasiun pengepakan

Packing Ukuran

Dawane: 20-150mm

Jembar: 10-60mm

Dhuwur: 8-30mm

Bahan

Opp + Cpp Pet + Cpp lan macem-macem jinis film komposit, aluminium foil lsp.

Tegangan

380V 50Hz

daya

7,3 kw

ukuran

5800X1400X1600mm

Bobot

3000kg




Panas Tags: Mesin Kemasan Swash Plate Otomatis, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Ing Simpenan, Tuku, Selaras, Massal, Sampel Gratis, Merk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.