Ngarep > Produk > Mesin Masak Candy > Sistem Timbangan lan Dissolving Otomatis
Sistem Timbangan lan Dissolving Otomatis
  • Sistem Timbangan lan Dissolving OtomatisSistem Timbangan lan Dissolving Otomatis

Sistem Timbangan lan Dissolving Otomatis

Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo Sistem Timbangan Lan Dissolving Otomatis, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Sistem Timbangan Lan Dissolving Otomatis. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pambuka Sistem Timbangan lan Dissolving Otomatis:


Sistem Timbangan lan Dissolving Otomatis luwih saka 100 macem-macem resep ing toko. 6 jinis unit bahan cair lan 1 konveyor sekrup gula.

A. Prinsip Kerja Sistem Timbangan lan Pelarutan Otomatis

Setelan komputer lan milih resep minangka syarat

1.Otomatis dadi nol nalika bobot

2.Pakanan dibutuhake volume banyu

3.Pakan glukosa volume sing dibutuhake

4.Pakan gula, miwiti nyawiji ing wektu sing padha, nalika jumlahe nyedhaki sing dibutuhake, mandheg nyampur, terus ngirim gula menyang jumlah sing dibutuhake.

5. Dipakani materi liyane otomatis kanggo volume dibutuhake. Yen perlu nyampur utawa ora gumantung ing materi rinci (miturut dipakani saka materi, kanggo ngirit wektu, bisa milih sing dipakani gula lan materi liyane ing wektu sing padha.)

6.Sawise rampung dipakani materi, miwiti nyampur nganti materi dikirim menyang dissolving tank (buffer tank karo coil sistem pemanas)

Miwiti kanggo ngirim materi kanggo kumpulan sabanjuré minangka program komputer lan terus digunakake minangka resep tetep ing komputer.

Kanggo nimbang presisi, kudu mandheg nyampur nalika nimbang


I. Prinsip Dissolving Tank

Nalika siji bahan kumpulan dicampur minangka resep lan banjur unloading menyang nawakke dissolving dituduhake (2set saka tank buffer karo coil panas).The dissolving tank kudu kosong, digunakake, tank bakal dikunci kanthi otomatis, banjur materi campuran bisa dikirim menyang tank larut. Dissolving tank miwiti nyawiji, lan miwiti sistem dadi panas (liwat sistem dadi panas coil uap), nalika suhu dibutuhake siji, banjur mungkasi uap lan dadi panas kanthi otomatis, terus-terusan nyawiji kanggo wektu tetep, mesthekake massa gula ora bakal senggol utawa ngalangi. Nalika unit kerja sabanjure mbutuhake massa gula, pencet tombol kasebut, banjur tank larut dadi posisi unloading, mbukak tutup kanthi otomatis lan dibuwang, tank larut tetep nganggo katup 3 arah sing dikontrol kanthi manual, kanggo ngresiki lan ngresiki.

II. Sistem Timbangan lan Dissolving Otomatis Digabungake Kanthi Feeder Otomatis lan Dissolving

1.Sistem Pakan Bahan Otomatis

A. Feeding materi sistem nyambungake: conveyor meneng gula, kanggo materi Cairan, ing ndhuwur tank tetep karo tutup kontrol lan mbenakake frame.glucose diameteripun konektor 50mm,pipo liyane lan tutup (diameteripun: 30mm pesawat, diameteripun 20mm 2set)

B. tank Nyawiji: karo tank banyu panas jaket (φ700mmX650mm), kekandelan Nihan punika 2.5mm. Kanthi siji set mixing system rotary speed ing 1440rpm lan unloading valve(φ100mm)lan pipe(φ100mm)

C. Sistem Timbangan lan Dissolving Otomatis: pigura mesin lan sel beban lan liya-liyane.

D. Sistem Pneumatik: katup pneumatik lan sistem kontrol pneumatik.


2.Sistem Dissolving

Sistem larut: Tangki larut (φ800mmX800mm, ketebalan 2.5mm), mixer (1440rpm). katup unloading (φ65mm) lan katup 3 arah kanthi manual (φ65mm), kanthi senor tingkat ndhuwur lan ngisor

B. Sistem Pemanasan: katup pemutus〠katup pengatur tekanan 〠katup pemutus pneumatik〠koil pemanas(φpipa 25mm)〠bleeder

C. Sistem kontrol suhu: sensor suhu lan unit kontrol suhu.

Sistem pneumatik: katup pneumatik lan sistem kontrol pneumatik.

E.Pompa impeller: kanthi kacepetan kontrol inverter.

Model

AWD-600

AWD-1200

daya

16kw

20kw

Kapasitas

600 kg/jam

1200kg/jam

Konsumsi Udara

0,5m3/jam

0,5m3/jam

Konsumsi uap

450 kg/jam

450 kg/jam

Tekanan uap

0.6-0.8Mpa

0.6-0.8Mpa

ukuran

2150x1450x3100mm

2150x1850x3100

Bobot

1100kg

1300kg







Panas Tags: Sistem Timbangan lan Dissolving Otomatis, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Ing Simpenan, Tuku, Selaras, Massal, Sampel Gratis, Merk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.